spel

betere vragen geven betere antwoorden

+vragen coachkaarten bevorderen verhelderende gesprekken, nieuwe inzichten en een optimistische kijk. De positieve vraagstelling, geïnspireerd door oplossingsgericht coachen, wordt aangevuld met prikkelende out of the box vragen.
Handig: het spel geeft inzicht in doel en effect.
Overzichtelijk: de fases geven structuur aan het gesprek. 
Het spel kan worden gebruikt in opleidingen, tijdens coachgesprekken of voor individuele reflectie. De vragen stimuleren een medewerker, coachee of student om vanuit eerdere successen tot een oplossing te komen.

Bestel hier het +vragen spel

+vragen cursusaanbod

+vragen
Online workshop – 1,5 uur

Workshop voor iedereen die met het +vragen spel wil leren werken. We leggen de kaarten en de verschillende fases uit, zodat je met het coachspel aan de slag kunt.
Om deel te kunnen nemen is het van belang dat je in bezit bent van het spel.

aantal deelnemers: 12
kosten: € 35,-
excl. 21% BTW

mail voor meer info

+vragen
In-company workshop – 3 uur

Workshop voor docenten, leidinggevenden of coaches, waarbij het +vragen spel het uitgangspunt is. Beknopte theorie van oplossingsgericht werken en praktisch oefenen. Leren in het nu, stellen van de juiste vragen en bewustwording van doel en effect.

aantal deelnemers: 6
kosten: € 850,- per groep ,
incl. spel voor alle deelnemers
excl. 21% BTW

mail voor meer info

oplossingsgericht coachen
in-company workshop – 2 dagen

Training voor docenten, leidinggevenden en coaches. Het +vragen spel en de theorie van oplossingsgericht coachen zijn het uitgangspunt. Vraagtechnieken en interventies, doel en effect en motiverende gesprekstechnieken komen aan bod. De theorie wordt afgewisseld met praktisch oefenen. Naast het leren stellen van de juiste vragen op het juiste moment, stimuleren we een betrokken, oordeelvrije en optimistische grondhouding.
Tweede dag met trainingsacteur.

Aantal deelnemers: 10
Kosten: € 4.475,- per groep ,
incl. spel voor alle deelnemers
excl. 21% BTW

mail voor meer info